Over ons

Home / Over ons

Over Sidetablewinkel.nl

Sidetablewinkel.nl is ontstaan uit passie voor design en meubels. In het dagelijks leven werk ik, Milou, als Fysiotherapeute in Eindhoven. Een paar jaar terug ben ik voor het eerst op mezelf gaan wonen en mocht ik lekker mijn eigen huis in richten. Avonden lang heb ik op Facebook, Pinterest en Instagram gekeken naar meubeltrends om te achterhalen welke trend het beste bij mij past. Hier heb ik ontzettend van genoten. Uiteindelijk heb ik mijn huis zo kunnen inrichten dat het helemaal naar mijn smaak is.

Vooral het combineren van accessoires en sidetables sprak me enorm aan, deze kun je heerlijk combineren en jaarlijks meermaals wisselen.

Blijkbaar was deze stijl ook wat in de smaak valt bij anderen, we hebben ontzettend veel leuke reacties gehad en ook vaak de vraag gekregen waar we onze meubels vandaan haalden. Ons interieur is een combinatie van veel verschillende woonwinkels, van Ikea tot Montis, van Goossens tot Karwei.

Door de vele leuke reacties en de vraag waar we onze meubels vandaan haalden, heb ik besloten om een webshop op te zetten met mooie design meubels. Gelukkig is mijn vriend handig met webshops, dus een leuke webshop was zo gemaakt. Met mijn vriend als hulp wil ik een assortiment creëren die bij deze tijd past en niet al te duur is. Als starter weet ik namelijk hoeveel geld het kost om je huis leuk in te richten. Ik wil dat andere mensen ook leuke en kwalitatief goede sidetables in huis kunnen halen zonder er te veel voor te hoeven betalen.

Daarnaast vind ik het enorm leuk om andere mensen te helpen met het vinden van de juiste stijl. Ben dus niet bang om te vragen naar hulp, dit doe ik vrijblijvend met veel liefde en plezier!

Onze gegevens:

Sidetablewinkel.nl

Brahmslaan 20
5707RC Helmond
Info@sidetablewinkel.nl
Kvk nr: 54213959
BTW nr: 200879856B01
Whatsapp Service nummer: +31850047948
Bankrekening: NL58RABO0169268667

Sidetablewinkel.nl is een onderdeel van Fuva

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op via info@sidetablewinkel.nl

 

Terug omhoog