Industrieel

Home/Industrieel

Toont alle 17 resultaten

Sort by:

Sidetable industrieel online kopen

De industriële stijl is iets wat u steeds meer terug komt. Het is namelijk zo dat tegenwoordig erg veel huizen industrieel ingericht zijn. Dit is natuurlijk erg mooi, maar daar wilt u natuurlijk geen oud houten sidetable bij hebben staan, maar bijvoorbeeld een mooie sidetable met metaal of glas. Uiteraard past een sidetable met metaal en wat hout erin verwerkt dan ook veel beter bij een industrieel ingericht huis. Bij sidetablewinkel.nl hebben wij dan ook zeker de geschikte sidetable voor bij u in huis.

Waarom kiezen voor een industriële sidetable?

Het is erg belangrijk om een sidetable te kiezen die past bij uw interieur. Wanneer u uw huis industrieel ingericht hebt, wilt u daar natuurlijk geen sidetable hebben staan in barokstijl. Bij sidetablewinkel.nl vindt u verschillende industriële sidetables, die erg mooie passen in een huis wat industrieel is ingericht. Vaak heeft de sidetable mooie metalen poten en een erg mooi houten blad erop zitten. Door de metalen poten heeft de sidetable direct een erg industrieel uiterlijk.

Tegenwoordig zie je industriële interieurs niet alleen in restaurants of hippe tentjes, steeds meer mensen willen deze interieurtrend ook thuis hebben. Zeker in deze tijd zie je dat deze trend opkomt, mensen recyclen oude fabriekspullen en plaatsen het in huis. Een echte Eyecatcher dus, want zo’n meubelstuk heeft natuurlijk ook een mooi verhaal.

Binnen ons industriële assortiment voor Sidetables zijn we op zoek gegaan naar de volgende kenmerken:

  • Sidetables met metaal
  • Sidetables met onbewerkt hout
  • Sidetables met donkere kleuren, en dan vooral de poten.
  • Sidetables met robuuste oppervlaktes
  • Sidetables met de kleuren zwart/grijs/bruin

Uw sidetable industrieel plaatsen in de woonkamer

Wanneer u ervoor kiest om een sidetable in de woonkamer te plaatsen kunt u er erg veel kanten mee op. Vaak wordt er gedacht dat de sidetable industrieel tegen de muur moet staan, maar dit hoeft natuurlijk niet. Het is namelijk ook erg mooi om de sidetable tegen de achterkant van de bank aan te zetten, zodat u niet tegen een kale achterkant aan kijkt. U kunt de sidetable dan ook nog zelf gaan versieren, door er dingen op te zetten wat u graag wilt. Zet er bijvoorbeeld mooie grote vazen op met wat mooie bloemen erin. Als u wat meer sfeer wilt in uw woonkamer, dan zijn kaarsen ook erg mooi om op een sidetable te zetten. U zal merken dat u direct erg veel sfeer creëert door een sidetable industrieel te plaatsen in de woonkamer.

Waarom een sidetable in huis nemen?

Wanneer u nog ruimte bij een wand over hebt in huis en deze wilt vullen, dan is een sidetable de ideale oplossing. Vaak is een kale wand saai en is het lastig om iets te vinden wat hier mooi zou staan. Een sidetable met een industriële look zou hier de oplossing voor kunnen bieden. De industriële sidetable zet u tegen de muur aan en wat u erop zet, is natuurlijk helemaal aan uzelf.

Maar het is natuurlijk niet alleen omdat het er erg mooi uitziet, maar ook omdat het erg handig is. Het is namelijk zo dat wanneer u een sidetable industrieel in huis heeft u ook direct extra opbergruimte hebt en extra tafelruimte. Er zijn namelijk veel sidetables met lades erin, waar u alle kleine dingen in kwijt kan. Maar ook de tafel ruimte is natuurlijk erg handig. Want u kunt het natuurlijk niet alleen gebruiken om er mooie dingen op te zetten, maar bijvoorbeeld ook gebruiken als werkplek of hobbyplek.

Waar plaatst u de sidetable industrieel?

Een industriële sidetable kan bijna overal wel staan. Het is dan ook vaak zo dat een tafel in elke ruimte wel van pas komt, maar hier niet altijd ruimte voor is. Gelukkig heeft u voor een sidetable niet erg veel ruimte nodig en behoudt u de ruimte in de kamer alsnog. Het is namelijk ook erg handig om een sidetable in de slaapkamer te hebben. U kan hier bijvoorbeeld de tv erg handig opzetten, zodat de tv wat hoger staat en u makkelijk tv in bed kan kijken. Maar ook kan u hier een mooie spiegel opzetten en een krukje ervoor zetten, zodat u zich kan klaarmaken voor de dag. Eigenlijk kan u dus alle kanten op met een industriële sidetable.

Ook in de hal/gang staat een sidetable erg goed. Het geeft direct een goede sfeer bij binnenkomst als u de sidetable industrieel leuk heeft opgemaakt. Het is erg handig voor in uw hal omdat u uw spullen hier makkelijk in kwijt kan wanneer u een sidetable met lades hebt. Een sidetable industrieel in de gang is dus geen verkeerde keuze, want iedereen wil natuurlijk dat visite een goede indruk krijgt.

Sidetable industrieel bestellen bij sidetablewinkel.nl

Wilt u graag een sidetable industrieel bestellen? Dan is dat geen probleem! Bij ons kan u vast de geschikte sidetable vinden voor bij u in huis. Wij hebben meerdere industriële sidetables en er zit er vast één tussen die perfect past bij uw interieur. Heeft u toch nog een vraag omdat iets niet duidelijk is? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u dan ook graag met al uw vragen.

Is de sidetable met een industriële look toch niet wat u dacht? Dan is het natuurlijk mogelijk om de sidetable weer retour te sturen. Wanneer u binnen 30 dagen de sidetable weer retour stuurt, krijgt u van ons gewoon weer u geld terug.

Terug omhoog