Glas

Toont alle 3 resultaten

Sort by:

De voordelen van een glazen sidetable?

 

Een sidetable kun je zien als een smalle tafel die je vooral ziet tegen een muur. Je kunt met een sidetable de muur opvullen. Een sidetable is niet hetzelfde als een bijzettafel. De sidetable heeft in de meeste gevallen dezelfde hoogte als een eettafel. Een sidetable is geschikt om accessoires op te zetten voor een leuke sfeer. Sidetables heb je in allerlei designs. Een van die designs is een glazen sidetable. Wat is er nu zo leuk aan een sidetable van glas.

Waarom een glazen sidetable in je interieur?

Een glazen sidetable heeft veel voordelen en een ervan is dat die bijna in elk interieur past. Dat komt doordat een glazen sidetable modern en stijlvol is. Een glazen sidetable is ook tijdloos en dat zorgt ervoor dat die gemakkelijk in elk interieur past. Je kunt een sidetable van glas gemakkelijk combineren met andere meubelstukken.

Hoe onderhoud je een glazen sidetable?

Een glazen sidetable is gemakkelijk te onderhouden. Je kunt lang plezier hebben van je sidetable wanneer je deze goed onderhoud. Een glazen sidetable kun je het beste schoonmaken met heet water, een doekje en een glasreiniger. Je tafel is in no-time schoon.

Waarvoor kun je een glazen sidetable gebruiken?

Een sidetable kun je plaatsen tegen een muur. Je kunt op de sidetable allerlei leuke spullen plaatsen. Je kunt dan denken aan vazen met bloemen of wat plantjes. Beeldjes of gewoon wat tijdschriften mogen erop. Er mag op een sidetable van alles liggen. Je kunt het zien als een siertafel. Met een glazen sidetable krijg je toch iets extra sfeer.

In welke ruimtes kun je een glazen sidetable gebruiken?

Een glazen sidetable kun je eigenlijk in alle ruimtes zetten. Of het nu tegen de muur in de woonkamer is of in de slaapkamer. Het maakt niet uit. Een sidetable past overal. Je kunt hem ook in een gang zetten als je deze hebt en daar leuke dingen opzetten om zo de gang op te vullen.

Een sidetable laat een muur verdwijnen en brengt je meer gezelligheid in huis. Een glazen sidetable is tijdloos en kun je in elk interieur plaatsen. Een glazen sidetable past overal bij, het maakt dan niet uit welk interieur je hebt. Modern, landelijk, romantisch, scandinavisch, industriële of bohemian en zoveel meer. Een glazen sidetable zal overal leuk staan.

Waar kun je een sidetable nog meer voor gebruiken?

Een sidetable wordt het meest gebruikt om tegen een muur te plaatsen maar wist je dat je een sidetable ook achter een bank kunt plaatsen. Dat gebeurt meestal wanneer het bankstel vrij staat in je woonkamer. Je kijkt dan niet tegen de achterkant van je bankstel aan en zo kun je op de sidetable tijdschriften leggen en wat leuke accessoires. Het ziet er dan meteen gezelliger uit in je woonkamer.

Je kunt dit ook met een glazen sidetable doen. Een sidetable is ook leuk in de keuken. Dat kan ideaal zijn wanneer je een kleine keuken hebt. Elke sidetable kun je hiervoor gebruiken, ook een glazen sidetable. Een sidetable is smal en zo creëer je extra opbergruimte voor spullen. Een glazen sidetable zal in een keuken altijd mooi staan. Een sidetable kun je gebruiken als een werkplek wanneer je niet veel ruimte hebt in je huis. Een sidetable heeft niet veel ruimte nodig. Je zou het als een klein bureau kunnen maken. Knutselen of tekenen gaan gemakkelijk op een sidetable.

Hoeveel glazen sidetables designs zijn er?

Een glazen sidetable heb je in verschillende uitvoeringen. Je hebt een sidetable van glas volledig of je hebt designs die gedeeltelijk glas hebben. Een glazen sidetable die compleet van glas is past natuurlijk altijd in elk interieur. Neem je een sidetable met gedeeltelijk glas dan zou je moeten kijken van welk materiaal die verder is gemaakt.

Je kijkt dan naar het soort hout, metaal of industrieel materiaal. Een gedeeltelijke glazen sidetable zal door de materialen dan kunnen passen bij je interieur. Wil je er zeker van zijn dat het gewoon bij je meubelen past dan kies je voor een complete glazen sidetable want die zijn tijdloos.

Wat kun je allemaal op een glazen sidetable plaatsen?

Een glazen sidetable of een ander sidetable is geschikt om steeds een seizoenstyling te maken. Je kunt dan kiezen in de winter voor kerstdecoratie of in de herfst bijvoorbeeld iets maken dat met de herfst te maken heeft. Je kunt dan denken aan pompoenen. Je kunt op een glazen sidetable een leuke verlichting zetten met een aantal leuke planten.

Het brengt de ruimte net iets extra sfeer. Een extra sfeerverlichting in huis is altijd wel fijn in de donkere dagen. Een andere leuke optie om je glazen sidetable op te vullen is om flessen drank er op te zetten. Het lijkt dan op een kleine bar alleen staat die tegen de muur. Als je de glazen sidetable tegen een muur aan hebt gezet zou je een oude platenspeler er gemakkelijk op kunnen zetten.

Een paar leuke kaarsen met wat boeken of tijdschriften geeft de glazen sidetable dat beetje extra. Leuke beeldjes die je hebt zullen op de glazen sidetable leuk staan. Soms gebruiken mensen een sidetable ook voor dierbare herinneringen die een emotionele waarde hebben. Dat kan een foto zijn van de dierbare met wat spulletjes van diegene. Je creëert dan een eigen plekje voor je dierbaren.

Is een glazen sidetable duur?

Een glazen sidetable kun je krijgen in verschillende modellen en maten. De designs zijn verschillend gemaakt. De prijzen verschillen dus in een glazen sidetable enorm. Je hebt goedkope en dure designs. Als je kiest voor een glazen sidetable dan bepaal je zelf je prijs. Je hebt genoeg keuze in sidetables in heel veel designs.

Waar je op kunt letten bij het kopen van een glazen sidetable?

Als je een glazen sidetable koopt dan kies je voor een tijdloos design. Je kunt een glazen sidetable in ieder soort interieur neerzetten. Een sidetable van glas past overal bij. Je hoeft alleen te kijken welke vorm en grootte je wilt van een glazen sidetable.

 

Terug omhoog