Hout

Toont alle 24 resultaten

Sort by:

Houten sidetable online bestellen

Wanneer je op zoek ben naar een houten sidetable, zijn er genoeg te vinden. Het is namelijk zo dat de meeste sidetables van hout zijn gemaakt. Uiteraard zijn er verschillende soorten houten sidetables en moet u kijken wat het beste in uw huis past. Er zijn sidetables die helemaal gemaakt zijn van hout, maar ook houten sidetables met metalen of glazen poten. Wanneer uw huis toch een wat oudere uitstraling heeft dan is een sidetable oud hout ook erg geschikt voor u. Ben je benieuwd naar de verschillende houten sidetables? Bekijk ons assortiment dan eens!

Waarom kiezen voor een houten sidetable?

 Er zijn erg veel houten sidetables te vinden, want over algemeen is dit ook het materiaal waar een sidetable van gemaakt wordt. Natuurlijk zijn er veel verschillende soorten houten sidetables en ook van veel verschillende soorten hout. Een houten sidetable past over het algemeen eigenlijk wel in elk huis, omdat hout eigenlijk wel overal bij past. Een houten sidetable is dan ook erg makkelijk en kunt u altijd en overal plaatsen. Dus ook wanneer u uw interieur wilt gaan veranderen kunt altijd de sidetable weer gebruiken.

Soorten sidetable hout

Wanneer u kiest voor een sidetable hout, dan is er genoeg keuze. De sidetable hout is er namelijk in veel verschillende kleuren en vormen. Ook wordt de houten sidetable vaak gecombineerd met metaal of glas. Dit zit er erg mooi uit en geeft de sidetable net een ander uiterlijk.

Houten sidetable zwart

Als u graag een zwarte sidetable wilt hebben, dan is een houten zwarte sidetable een goede oplossing. De zwarte sidetables worden namelijk vaak gemaakt van hout en passen ook overal bij. Zwart is een erg makkelijke kleur en is dus te combineren met elke inrichting. Alleen een zwarte houten sidetable in huis zetten is natuurlijk niet heel gezellig, maar daarom kan u er ook zelf voor kiezen om er wat leuks op te zetten. Zo fleurt u de sidetable en de woonkamer direct op.

Sidetable hout in barok stijl

Wanneer u op zoek bent naar een sidetable van hout in barok stijl, kunt u deze ook zeker bij ons vinden. Wij hebben namelijk verschillende houten sidetables in barok stijl. Deze zijn er ook in de mooie kleuren goud en zilver en zo is er voor elk huis wel een geschikte sidetable hout. Het is natuurlijk niet mooi wanneer u uw huis hebt ingericht in barokstijl en daar een moderne sidetable in plaatst. Het is dan ook logisch dat u ervoor kiest om een sidetable hout in barokstijl te nemen.

Uiteraard beschikken wij ook over sidetable hout in industriële stijl. Wanneer uw huis dus wel modern en/of industrieel is ingericht zullen deze sidetables perfect passen in uw huis. Er zijn dan ook erg mooie sidetables met een houten blad en metalen poten. Dit geeft uw kamer direct een industriële uitstraling.

Sidetable hout wit

Ook een sidetable hout in het wit is er. Hij is er dus niet alleen in het zwart, maar ook de kleur wit is beschikbaar. Wanneer u in uw huis veel witte kleuren heeft, wilt u daar misschien geen zwarte sidetable tussen hebben staan. U wilt namelijk niet dat de sidetable bovenal die witte kleuren uitspringt. Het is daarom ook zeker mogelijk om een houten sidetable in het wit te nemen. Ook bij deze sidetable kunt u er weer mooie kleuren opzetten, zodat de woonkamer een leuke sfeer krijgt.

Een sidetable oud hout

Wanneer uw huis in oude stijl is ingericht, wilt u daar misschien geen sidetable in hebben staan met van dat nieuwe hout. Wanneer u namelijk allemaal oud hout in het huis hebt staan, wilt u natuurlijk een sidetable oud hout hebben. Ook deze sidetables zijn zeker beschikbaar en zullen erg goed bij het interieur passen wat u heeft.

Houten sidetable in de hal

Wanneer u over een hal beschikt bij binnenkomst is het erg mooi om ook daar een sidetable neer te zetten. Een houten sidetable zou hier erg mooi staan. Zo verwelkom jij de mensen die bij jou thuis komen met erg veel sfeer. U kan er mooie bloemen opzetten of lekkere geurkaarsen. Wanneer de mensen binnenkomen, komt de heerlijke geur van de geurkaarsen ze direct tegemoet en vallen ze direct binnen in een gezellige sfeer.

Maar niet alleen is het handig om uw gasten op een leuke manier te verwelkomen, er zijn namelijk ook sidetables hout met lades. Wanneer u een plek zoekt om uw sleutels op te bergen of de riem van de hond, kan dat erg goed in de lades van de houten sidetable. Zo heb jij in de hal een makkelijke plek voor de spullen en zijn ze ook nog eens niet zichtbaar.

Houten sidetable kopen?

Wilt u graag een houten sidetable kopen? Dan kunt u altijd bij sidetablewinkel.nl terecht met al uw vragen en helpen wij u graag om de geschikte sidetable voor u te vinden. Wij beschikken namelijk over een erg groot assortiment houten sidetables en helpen u dan ook graag verder.

Terug omhoog